Info

TWC Gulpen is in 1989 opgericht. Vanaf de oprichting gaan sportiviteit en saamhorigheid bij TWC Gulpen hand in hand. Fietsen is hoofdzaak, maar hiervoor geldt de regel ‘samen uit, samen thuis’. Daarnaast worden de nodige uitstapjes en evenementen georganiseerd. TWC Gulpen is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie.

Onze ‘wegkapiteins’ zijn ervaren fietsers met kennis van de streek. Zij zetten de mooiste tochten uit voor onze zondagse ritten. Ons seizoen start op de laatste zondag van Februari en loopt door tot eind oktober. TWC Gulpen streeft ernaar om elke zondag rond het middaguur weer terug te zijn bij clublokaal de Imperator in Gulpen.

In de periode van november tot maart wordt door de meeste leden niet stilgezeten. Een deel rijdt afhankelijk van de weersomstandigheden zondags door op de weg. Een ander deel rijdt ‘onverhard’ door op mountainbike.

TWC Gulpen is ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van waarschijnlijk de zwaarste mountainbikeroute in Nederland: de vaste MTB-route van Gulpen. Op verzoek begeleiden wij bevriende verenigingen tijdens door ons uitgezette tochten op de weg of in het veld.

Hebt u interesse in onze vereniging om welke reden dan ook, neem dan gerust contact met ons op.